- 00.35



Hejni. Varit i skolan hela dagen. Fotade faktiskt dagens klädsel idag kom jag på, kanske lägger upp den då? Får se om någon av bilderna vart bra först haha. Iaf, hände inget speciellt idag. Otroligt seg dag. Vi fick sluta en kvart tidigare ungefär, jag och Johanna drog ner till centrum med Erik sen åkte vi mot Rönninge. Vi köpte typ godis och satte oss på tåget, vi skulle egentligen till ett gymnasium som hade öppet hus men sen kom vi på att ingen hittade av oss haha, sen var det så jävla kallt så vi hade inte lust att gå runt och leta heller. Vi drog istället hem till mig och skrev klart våran låt, den är otroligt fin måste jag säga. Handlar om en tjej som haft en drömkille i sitt huvud och sen möter hon en kille som är som han precis men det tar slut och hon ångrar allt de hon aldrig gjorde osv, sen ersatts hennes dröm med den här killen och gah, den är underbar! Bara vi får till musiken nu så blir det bra, sen ska vi ju spela in den i studion och allt så det blir as chill. Hon drog här ifrån vid halv10 någon gång, drog och duscha sen har jag bara legat med Aldin i telefon, la precis på honom. Ska smörja in mig nu sen blir det sängen. Imorgon eller rättaresagt idag fyller min älskade lillasyster år, stor kärlek till min treåring! Puss

- 01.55



Jag suger på att uppdatera er. Jag är ledsen men hinner verkligen inte just nu. Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi fick ändra hela våran fucking låt som vi skrivit på för alla i gruppen inte var nöjd och JAG skulle skrivit texten ikväll? Har jag gjort de? Nej. Hann inte, dom kommer lacka bäver imorgon men skitsamma, får väl hitta på något snabbt imorgon på morgonen eller nu. Aldin har mulat mig så jag fick värsta röda bulan under ögat, snyggt! Fast det var igår.. Annars idag har dagen rullat på som vanligt, jag och Seffi orkade inte gå på slöjden efter att vi haft matte i lärarstudion så vi drog till donken och tjockaa, fixade gymkort sen drog vi till henne och skulle byta om då visade de sig att hon hade träning så gymmet sket sig idag, vi kör på de imorgon istället! Taggaaaaa. Ska in och fixa ett par skor då snabbt i affären bredvid så de blir bra, har börjat smörja in mig med brun utan sol också, den jag har är verkligen gryyyyyyyyym, fläcker inte alls. Alla bara HAR DU PRESSAT SOLARIUM ELLER?! Jag bara nääää, haha fett glad. Iaf, ska försöka sova nu. Ska upp om 4-5 timmar. (y) Puss!

- 22.19

 blir lite segt med uppdateringen, håller på med en ny header också. I vilket fall, har bara varit i skolan de senaste dagarna. Dygnade nästan inatt så är typ helt död med men iaf har vart i skolan hela dagen, efteråt så följde jag och Johanna med Gustav och Mattias till gulan, slutade med att vi följde med Gustav hem och stannade där till halv 7 någon gång. Imorgon blir det plugget igen sen måste jag sola, ska hålla min bränna nu! Börjar blekna igen. Fuck den här jävla vintern! Får se vad jag gör mer efter plugget imorgon. Nu blir det iallafall Andra avenyn, myyyyyys. Kärlek!

- VART KOM ALLA LÄSARE IFRÅN?!



ÅÅÅÅÅÅÅÅh, vad glad jag blir! Blev helt chockad, haha. Går in och ska läsa kommentarerna och så har jag typ 20stycken från olika IP adresser?! Går in och kollar statistiken och har plötsligt runt 60stycken fler läsare! GALET, vart kom alla ifrån så plötsligt? Hur hittade ni hit? KOMMENTERA! Extra taggad jag blev på att börja blogga nu, nu kör vi! Fortsätt med kommentarer också, så himla kuuuul! Ska svara och göra lite fler inlägg imorgon. Ska skriva lite mer om 2011 då med. Så kolla in här imorgon, tror däremot jag uppdaterar sent hehe.. Så jag brukar göra. Puss

- 01.27



Hejni. Blev ingen bloggning denna helg heller. Haft lite mycket att göra osv. Idag gick jag upp iaf och hämtade Benni från hagen, hade världens cirkus med honom innan man kom upp på honom. Så tråkigt att han ska vara så jobbig när man ska sitta upp och hoppa och skutta som en dåre. Aja, efter en timme ungefär så mötte jag upp Julia och vi red runt och pratade lite, var så halt så gick knappt att rida någonstans. Tur att Benni hade fått sina broddar på sig nu. Bilden här ovanför är från idag iallafall, han ville absolut inte stå still så bilden vart väl inte super men bättre än något. Klockan är förresten halv2 och jag ska till skolan imorgon, smart Karro! Har sovmorgon däremot så det gör inte så mycket. Har suttit och skrivit lite på en låt faktiskt, var tvungen att dra ut på lite känslor. Puss

- All kärlek till dig min syster! ♥


..



Inte tänkt på dig så mycket, har låtsas som om du aldrig funnits. Inte varit inne på chatten på facebook för att slippa se ditt namn, inte varit inne på skype för att kolla om du är inne. Kan inte ens lyssna på min favorit låt längre eftersom det var du som var den första att visa mig den låten, på skype. För flera månader sen. Första gången vi sågs spelades den på radion med, helt sjukt. Det har gått jävligt bra att ignorera dig. Så länge jag är sysselsatt. Men så när jag somnade om imorse, vilket jag ångrar. Så drömde jag om dig. Ditt leénde, ditt skratt, din närhet, dina kyssar, din värme, dina smekningar, hur du lekte med mitt hår, hur du tog min hand, dina ögon.. Som du varnade mig för första gången vi sågs, de vackraste ögon jag någonsin sett.. Drömmen var så verkligt och så plötsligt vaknade jag med ett ryck. Min första tanke var VARFÖR DRÖMDE JAG OM DIG?! När man halvsover brukar det vara något man tänkt på man drömmer om, jag hade inte tänkt på dig. Eller inbillade jag mig bara de? Jo troligen. Jag kan väl inte förneka att jag skulle rysa i hela kroppen om du hörde av dig, att jag inte skulle sluta lé om vi sågs. Så kort tid, men så många minnen. En till av dig finns inte, det är bara du och trots det, väljer jag att inte kämpa trots att det är värt det. För det är sån jag är.


- Svar.



"Kan du inte skriva om ditt ex :) ditt senaste iaf"

SVAR: Jodå, klart jag kan. Såg din fråga först nu. Ledsen, har inte kollat kommenterarerna. Mitt senaste ex? Ärligt talat har jag inte haft något förhållande på flera år. Så ex vet jag inte, jag har varit på g under låååång tid med några, men de har alltid stannat där. Mitt fel mest, men jag har väldigt svårt att lita på killar, väldigt svårt att fastna för någon osv. Så kan väl dra killar som varit speciella för mig istället? :)

Var tillsammans med Fredrik 2008 iaf, länge sen nu. Vi hade det jävligt bra ihop men sen tog de slut efter lite mindre än 4månader. Vi försökte lite smått en gång till under hösten igen men det gick inte. Vi var osams länge osv, men i somras så sket vi i allt och sa förlåt, mognat en hel del sen dess känner jag. Men vi umgås inte någonting, pratar eller så i nuläge. Anledningen till att de inte funkade där var för att jag börjat gilla en annan kille som var HELT förbjuden, eller gillade, jag var hur kär som helst i honom. Det blev bara en jävla röra med han. Han ljög, han svek, han sårade och jag mådde bara piss. Konstigt nog är han den jag hör av mig till i dagsläge när jag behöver råd osv, har väldigt lätt för att prata med han. (Skriver inte ut hans namn av olika anledningar) Kan säga att det var här mitt förtroende sjönk för killar, litade inte på någon. Tog 1½år innan jag kom över allt riktigt. Under den tiden inbillade jag mig till och från att jag gillade Fredrik fortfarande också, men i själva verket var jag nog svartsjuk på de andra tjejerna som umgicks med han eftersom vi var långt ifrån sams. Under våren 2010 blev jag på g med Gustav, det var jätte hemligt i början eftersom han och Johanna hade varit tillsammans, jätte elakt gjort av mig. Jag vet det, har dåligt samvete för att det blev som de blev men hon sa att det var okej sen. Träffade även Robin under den tiden. Så när Gustav svek mig och träffade en annan så började jag träffa Robin. Jag och Robin blev tillsammans sen också, men de varade bara i två veckor kanske. Det var helt fel, jag var inte alls kär i han då och tror inte han var det heller, allt gick för fort. Sen kom Gustav tillbaks till mig med och allt blev HELT FEL! Höll faktiskt på med båda, visste inte vad jag skulle göra. Båda två vet att jag gjorde det så det är ingen hemlighet, därför jag kan skriva det öppet. När sommarlovet kom så slutade jag umgås med Gustav men umgicks fortfarande med Robin lite. Men det blev inget mer. Är däremot kompisar med de båda två i nuläge. I början på hösten var jag och Gustav lite smått på g igen men det funkade inte den gången heller. Sen under våren 2011 blev det lite seriösare mellan mig och Aldin. Och ska jag vara ärlig, blev jag faktiskt riktigt kär i honom. Vi höll ihop fram till mitten av sommaren någon gång sen förstörde vi allt med alla bråk vi hade på slutet. Vi valde att fortsätta som vänner men det var jävligt jobbigt till och från och de blev bråk då med mellan oss. Sen kom E in i bilden, i oktober. Det var först då jag kunde se Aldin som en helt vanlig vän. I dagsläge är jag och Aldin vänner. I vilket fall, E som är det finaste killen jag någonsin träffat både till sättet och utseéndet tänker jag inte gå in på. Av olika skäl. Inte just nu iaf. Lev med det! De närmaste vet, så får det fortsätta vara. :)

GRATTIS TILL DEN SOM ORKADE LÄSA! Och fortsätt med frågor, svarar på de mesta så kör bara. Var anonyma om ni vill, de kvittar för mig även om de är roligare med namn. :) och Amanda, skriv igen om du undrar över något av de alla, så får vi se om jag kan skriva om just han och mig lite speciellt haha, vet ju inte om du syftade på någon speciell? Kramis!

- 01.34



Hejni. Ingen bra uppdatering men nu så kör vi. Idag har jag varit i skolan hela dagen. Inte hänt något speciellt egentligen. Vi blev indelade i små grupper tre och tre som vi ska jobba i på NO:n under hela våren. Trodde jag skulle få en pissgrupp men fick Mattias och Diana, vilket vart skitbra! Dom har satt oss med en som är bra och sen två som är sämst, hahaha jag och Diana då alltså. Aja, satt ändå och snackade bort hela NO lektionen med Mattias och Gustav, såhär duktig. Aldin skällde på mig med för de, han skulle tydligen prata med mamma om jag inte ansträngde mig haha, dom två alltså. Skitsamma, efter idrotten drog jag till Tumba. Hade sällskap med Florence och Tove. Mötte Erik en snabbis innan han skulle till gymmet, sen drog jag med bussen till pappa och solade sen hem. Johanna kom senare också och var här en stund. Hittar troligen på något med henne imorgon, det är mina planer det. Har blivit riktigt brun nu med också, whiiiiiiii!

Inget liv, nu ska jag sova iaf. Skolan imorgon!

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Karolina.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror på vem som ringer haha.
Ringer det mycket till dig? Jodå..
Ringer du mycket? Ne, om nätterna ibland när jag inte kan somna bara haha.
Vem ringde du senast? Johanna.
Vem ringde dig senast? Johanna.
Hur mycket pengar har du? Vet inte, orkar inte kolla.
Antal timmar sömn inatt? 7timmar typ.
Sov du ensam? Nä, med Hugo.
Vem sov du hos senast? Säkert Johanna.
Vem sov hos dig senast? Johanna där med.
Vem vet mest om dig? Några vet mycket men ingen vet allt.
Vem vet du mest om? Vet inte, mamma kanske.
Vad ser du fram emot? Inte skolan iaf!
Vad vill du just nu? Ha sommaaaaaar.
Vem hånar du? Ingen.
Vem längtar du mest efter? E.
Vem vill du helst slippa? Alla jobbiga jävlar.
Vem stör du dig på? Just nu? Alla.
Vem vill du sova bredvid inatt? Hugo är bäst så.
Vilken buss åker du oftast? Ehm, 716/117 eller 783:an
Vilken årstid är det nu? Vinter :(
Anser du dig själv snygg? Ibland.
Har du varit kär? Yes.
Är du kär nu? Nja.
Är du en bra partner? Om jag blir tillsammans med killen så är det ett tecken på att jag gör ALLT för honom.
Har någon varit otrogen mot dig? Inte vet jag vet.
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Japp.
Har du varit otrogen? Tyvärr.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja.
Vad åt du senast? Vindruvor.
Är du polare med grannarna? Släkt, hehe.
Har du varit på ett party? Jaaaa.
Var är dina syskon just nu? Storasyster är väl i sin lägenhet, storebror hos pappa och lillasyster sover hos mamma.
Vilken tid gick du upp imorse? 11.45
Vad gjorde du kl 2 inatt? Låg och kollade på Andra avenyn, kärlek!
Vad är det första du gör på morgonen? Ligger och drar mig i sängen i 293853 år.
Vad ska du göra efter det här? Försöka sova, igen.

lista2

Vilket är det pinsammaste band du lyssnat på? Ingen aning haha. Varför ska man lyssna på pinsamma band?
Hur många timmar har du som mest suttit framför datorn? Säkert en hel dag/natt haha.
Vad har du för färg på din cykel? Svart/röd.
Blondin eller brunett? Brunett.
Vilken färg har du på din msn text? HAHA, msn! Inte varit inne där på hundra år men antar att de är svart?
Vilket stjärntecken är du? Tvilling.
Vad åt du senast? Redan frågat?
Har du diskmaskin? Ja.
Har du husdjur? Ja.
Vilket smeknamn gav din mamma dig som liten? Säkert de vanliga som gumman, älskling, hjärtat osv.
Har du brytit på tyska för att impa på tjej/kille? Haha, kan inte ett enda ord på tyska så nej.
Har du sagt lol under ett samlag? Haha verkligen inte.
Har du ätit godis för 100 kronor en kväll? Nej.
Vad är du beroende av? Mitt läppsyl hehe..
Sover du med gosedjur? Nä.
Vem va den senaste du fick sms av? Ludde.
va den senaste du fick mms av? Erik.
Vem va den senaste som ringde dig? Redan frågat?
Är du förlovad? Nej.
När duschade du senast? Några timmar sen.
Vem tänker du på nu? Katten, haha!

lista3
PERSONLIGT

01. vad heter du?
Karolina Linnéa Pettersson
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Jessica.
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Johanna eller Felicia och om jag var en kille Fredrik.
04. vilket stjärntecken är du? Tvilling fortfarande.
05. vilken årgång är du? 1996.
06. vart bor du? Stockholm.
07. bott utomlands? Nepp.
08. flyttat antal gånger? Inga, haha.
09. vart skulle du vilja bo? Göteborg eller Utomlands.
10. vem är drömpojkvännen? Taylor Lautner!
11. vad vill du bli när du blir äldre? Journalist, Stylist, Frisör, Psykolog, Reseledare, Brandman (Faktiskt haha!) Nej men vet inte.. Funderar fortfarande.

UTSEENDE


01. hur lång är du? 162cm.
02. hur mycket väger du? För mycket, haha.
03. hårfärg och frisyr? kort? Permanenten sitter fortfarande i så rätt lockigt och sen ljusbrunt med massa olika ljusa/guldiga slingor. Ser lite ut som guldlock, hehe!
04. ögonfärg? Ljusblåa.
05. mest nöjd med? Just nu, är jag inte nöjd med något haha..
06. minst nöjd med? Lår och ansiksform i profil.
07. skostorlek? 36.
08. glasögon? Nä.
09. har du några piercingar? Naveln och öronen om de räknas.

FAVORITER

01. filmer? Vet inte.
02. låtar? Vet inte.
03. årstider? Sommar, utan tvekan!
04. mat/dryck? Mat vet jag inte men annars vatten.
05. djur? Katt är bäst!
06. färg? Rosa, ljusblå, vit, svart osv.
07. parfym? Britney spears midnight fantsy klår ingen, den luktar så jääääääävla gott!
09. ämne i skolan? Svenska!
10. sysselsättning? Grundskola..

KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka? Canada goose ibland men har köpt en vit nu som är asfin, ni får bild imorgon hehe!
02. vad använder du just nu för skor? Har haft converse, men snodde nyss ett par as snygga stövlar av mamma men sen fick jag hem mina rosa gummistövlar idag, så blir väl något av de!
03. favoritfärg på kläder? Alla färger kan bli fina om man blandar dom rätt!
04. favoritmaterial på kläder? Ingen aning haha.
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Massa nya snygga jeans! Och virkade tröjor, åh kärlek.
06. favoritaffärer? Bikbok! <3 Annars mest nätaffärer numera.
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Helt olika.
08. favoritmärke? Vet inte faktiskt haha.
09. vad har du för tröjstorlek? S oftast.
DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? LITET!
2. vilken färg på tapeterna? Vita.
3. vilka färger går rummet i i övrigt? Rosa.
4. vad vill du ändra där inne? A l l t.
5. vad har du där inne av följande:
a) tv? Nej.
b) video/dvd? Nej
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Ja
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Naturen
7. vad gör du oftast i ditt rum? Sover
8. favoritpryl i rummet? Sängen


- 02.51



Gullig man kan vara såhär runt 3 på natten, driver.

Jag vet att jag är hemsk med uppdatering. Bloggar aldrig och lala. Men det blir bättre när skolan börjar. Annars så varierar mitt liv med att vara underbart till att vara på botten. Allt är bara sjukt komplicerat, en person har kommit mycket, mycket, mycket närmre mitt hjärta än vad jag först trott. Bloggen kommer igång i samband när skolan börjar sen iaf. Var och köpte en asfin jacka igår, helt kääääär. Är astrött så måste sova nu, var uppe till halv7 imorse med Erik i telefon och sen gick jag upp vid 10, mycket sömn! Nu blir det iallafall att förflytta sig från soffan till sängen och fortsätta smsa med lite folk, sen när jag hamnat i sängen är jag väl as pigg, som vanligt. Haha puss

..



Hur mycket jag än funderar så kommer jag inte fram till någonting. Jag vill inte låta dig gå utan jag vill ha dig, men det är så jävla komplicerat bara. Orkar inte lägga ner mer tid. Du var perfekt för mig.

- 22.30



Blev ingen uppdarering igår. Red iallafall ut på Benni och mötte upp Julia. Var ute i 1½ timme kanske ungefär. Var helt blöt när jag kom hem och så jävla kaaaaaaall.. Aja, kul hade vi ändå! Sen låg jag inne hela kvällen annars. Gjorde inget speciellt. Pratade med en viss person ett tag sen skypade jag med Aldin, Maria och massa andra. Sen smsade Tim mig helt plötsligt, blev jätteförvånad men sen ringde jag honom och pratade hela natten ungefär. Så lätt att snacka med honom! Idag har jag varit med mamma i Tumba annars, vi fixade mitt bankkort eftersom jag råkat tappa bort det någonstans i mitt rum. Diskuterade lite skolbyte med. Vet däremot inte om jag vill byta till 100% men värt att kolla iallafall. Puss

- 03.45



Hej alla. Har ni haft ett bra nyår? Mitt har varit bra iaf. Inga detaljer och så på det, haha. Allt känns så bra för tillfället. 2012 har börjat så bra att jag bara vill skrika av glädje, ååh! Lyckorus i hela mig. Sitter och borstar tänderna nu iaf, ska strax sova eller är fan inte trött, blir kanske att kolla några avsnitt av andra avenyn. Jag ska iaf rida imorgon med Julia. Ni får klädseln från ikväll senare, den ligger uppe på facebook så de flesta har väl redan sätt ändå antar jag. Puss

RSS 2.0