- 23.40

Vilken jävla huvudvärk jag har.. Sov gott alla, puiss

- Säger bara en sak..



JÄVLA SKITVÄDER!


- 23.31



Huvudet snurrar, har världens huvudvärk. Tror bara att det händer för mycket med allt just nu. Vet inte vart man har någon, allt bara ändras hela tiden. Åh blir galen! Det jag vet för tillfället är att jag ska sitta och ta bort mitt jävla nagellack på något sätt.. Eftersom de man brukar ta bort de med är helt slut. Nice, jag vill ha rosa naglar nu. Inte gula. Och imorgon vill jag väl ha gröna och så fortsätter det sådär. HAHA! Nej men nu kör vi på rosa, ska ringa upp Dennis också. Puss

- 22.35


Bild från förra valborg när vi fixar oss, mina tjejer det!

ÅÅÅÅh vad ska ni göra på Valborg imorgon alla? Har själv lite smått beslutångest.. Jag, Johanna och Diana tänkte göra någonting ihop men Johanna ska dygna på Söndag eftersom hon ska med sin baby någonstans och sen drar hon utomlands på Måndag och Diana är på konfirmationsläger hela helgen. BAAAAJS! Och vad ska jag göra då? Troligen ska jag och Johanna ut, tror det iallafall. Funtar på Vårsta eller Uttran. Någonting av det blir de. Linus och några till är i Vårsta medans de flesta från skolan kommer hålla till vid Uttran så ja, det får man fundera på.En killkompis ville att jag skulle med på fest i stan fast så blir det inte, haha. Tror det blir en lugn valborg, kanske inte ska göra om samma sak som förra året och bli tagna av snuten vid 7? Hähä.. Puss

- 20.28


När du kysser mig är världen still för några sekunder. Sekunderna flyger iväg och blir till minuter. Det finns bara duuuuuu nu. Det är sjukt men sant, du tog mitt hjärta. Du gjorde det faktiskt tillslut. Jag måste väl bara erkänna det för mig själv, du finns i min tanke hela tiden. Du är den första jag tänker på när jag vaknar och den sista jag tänker på när jag somnar. Det är dina sms jag kan läsa om och om igen. Men trots det, väljer jag att blunda inför sanningen. Jag vet inte varför men jag är väl rädd.

- Johannas dag idag.



Grattis min fina underbara bästevän som fyller 14år idag! Lillpluttan, massa kärlek till dig. Pallar inte skriva en lång text, det förklarar ändå inte hur mycket du betyder och hur värdefull du är i mitt liv. Så det räcker med de här orden, Jag älskar dig! Hoppas du har världens bästa dag, det är du klart värd! Och ni som inte grattat, skynda som fan och gör det på facebook direkt!

- 19.28



Hejhej. Har varit i skolan hela dagen idag. Gjorde absolut ingenting på syslöjden, sen när jag väl fick upp symaskinen och allt så skulle vi sluta. Hehe! Hade idrott sen, utomhus. Jävligt skönt att börja med det igen. Vi spelade tennis typ bara. Alla skulle på rockkonserten, fick sms från alla möjliga skolor och vi tjatade och bönade och bad om att få gå.. Men inte. Hatar våra mentorer asså. Hade två verkligen keffa lektioner på eftermiddagen. Till på köpet så hann inte jag skriva rent min engelska utan min lärare fick ta kladdpappret som Gurra och jag klottrat sönder på.. Efter plugget drog jag och Johanna och shoppade lite nytt med hennes mamma. Mys!

- 22.03



Skulle egentligen skrivit på min engelska berättelse MEN.. Jag har inte haft tid. Faktiskt. Eller jo, jag har haft men jag har gjort annat okej. Och nu har jag ingen tid. Pluss att Hugo ligger på hela mitt häfte och sover, och jag kan bara inte ta bort min älskling därifrån. Tycker så synd om han då, hihi. Men det här var sista gången. Förresten sa hon att man skulle vara nästintill klar, okej jag är inte det. Men jag kommer bli när morgondagen i slut så vi kör på de. Jag lämnar in det på Tisdag klart och allt. Nu efter det här ska jag sluta ha allt kvällen innan. Jag lovar! Eller gör jag verkligen det? Försöker iallafall. Måste påpeka om att jag och Aldin är grymma. Ringer han först två gånger han svarar inte, han ringer mig två gånger, jag svarar inte. Haha skickliga. Ska ringa upp han igen efter jag duschat. Puss på er

- 21.18



Hejni. Skoldagen idag var väl rätt chill. Hade spanska hela morgonen, såg på en KEFF film. Sjöng opera och skit hela tiden.. Efter det hade sprang vi ut och in och trodde vi skulle börja städa. Men inte, vi skulle ha matte. Fick damp på killarna för dom garvade så jävla mycket åt mig när jag blev förbannad på min stol som satt fast. Sen får man höra "Du är såååååå söt när du är arg" man bara draaaaaa.. Efter det städade vi, mina tjejer (Johanna och Diana) hade friendsmöte så jag städade med killarna. Gurra och Matte kom och la värsta metallsaken i påsen jag höll i, så då fick Isak ta den, hur gulligt som helst! Sen hade vi lunch. Drog bara runt med Olle och snackade massa skit. Tillslut hamnade jag, Johanna och Diana vid fotbollsplan. Jag var riktigt förbannad på en och Johanna och Diana satt bara och skratta.. Förvånad jag är? -.- Jag, Johanna, Diana och Seffi satt i korridoren sen. Diana stod och dansa, Aldin kom också ut och dansade med. HAHA! snubben klagar på sitt ben 24/7 och sen står han och dansar? Aja, största pajasen! efter det hade vi Sexualkunskap hela eftermiddagen. Såg på massa sjuka filmer om "Hur man kan tappa oskulden." Jag och Diana höll på att dö, vissa passade så perfekt för vissa i klassen. Nej fyfan vad vi är dumma, HAHAHAHHA!

Efter plugget drog jag och Johanna ner till bussen som var försenad så vi missade bussen i Vårsta. Ringde mamma och bad henne hämta mig, mötte Linus inne på ica. Sen kom Dennis med. Var sjukt kul att träffa de killarna igen! Skulle dragigt med dom upp till fotbollsplan och bara chillat, men ringde mamma lite försent. Hon var redan där. Bajs. Åkte hem, pratade med Aldin hela eftermiddagen i tele sen drog jag och mamma iväg och hämtade ut mitt paket. KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLEK TILL MINA NYA JEANS!

- 18.25



Tack för att du finns Aldin, du är bäst gubben.

- 20.33



Bilden är tagen för 10min sen typ. Ser ni Hugo? Man ser han knappt, han har så svart ansikte. Hihi, älsklingen min. Nu ligger han ute på balkongen och sover tror jag. Mys, funderar på att gå och lägga mig där med, fastän med filter och skit. Ska bara gå och duscha och skit först. Jag är verkligen depp ikväll. Extra känslig med .Börjar böla för allt, blir arg för allt och blää. Skyller på att jag ska ha mens snart. Det blir så då. Alltid. Ska iallafall prata med Dennis senare i tele, min fina barndomsvän. Men puss på er

- 16.21




Upp och ner. är allting ändå just nu! Bajs. Iallafall, varit i skolan hela dagen. Det rullade på som vanligt. Aldin plutten kom dit med kryckor idag, göllis. Annars hände ingenting speciellt. Vi började ha sexualkunskap idag. Nu kan man äntligen slappna av med NO:n. Nu blir det ju lite enklare. Haha! Tog säkert 5min för mig vid skåpet eftersom Gurra inte lät mig gå så ja, roligt. Drog till mamma sen som var på parkeringen. När vi precis är hemma får mamma ett sms om att mitt paket med kläderna har kommit till Vårsta. Man bara vafaaaaaan! Åh.  Kunde haft mina jeans imorgon då men nejnej, nu måste jag hitta något annat. Jobbigt, riktigt. Hatar att välja kläder. Tycker aldrig någonting blir bra. Men puuuuuuuuuss på er, orkar inte skriva mer.

- 16.14

´

Jag brukar vara bra på att skådespela men jag vet att det är omöjligt med dig, du ser igenom mig. Så varför försöker jag ens?


- 21.22



Ser ut som jag har fått nackspärr på bilden, hahha ignorera deeeet! Och förresten. Fint min lillasyster slänger sina saker runt omkring sig va? Syftar på bakgrunden.

I vilket fall. Skoldagen idag var chill. På SO:n var det prat så det bara skrek om det. Diana och Gurra satt bakom mig och höll inte käft en enda gång, tillslut smittade de av sig på mig och sen till Matte och sen var massa andra igång lite här och där i klassrummet. HAHAH! Stackars våran lärare.. Efter det hade vi Engelska. Sen Spanska. Sen lunch, vidrig mat. Tror seriöst fisken var gammal? Helt grön. Så äckligt! Så jag åt absolut ingenting. Skabbigt ju. Låg på scenen hela lunchen med Johanna och njöt i solen. Härligt! Sen hade vi bild sista lektionen. Jag och Diana satt med killarna och bara hade en riktigt rolig lektion. Förutom att killarna fick tag i min mobil och den hade inte lås på sig och Gurra skrek självklart att dom skulle kolla en viss persons sms.. Fick daaaaamp! Men min mobil är så jävla bäst så den stängde ner sig och dom kan inte mitt lösenord så HAHHA! Ägda.

Well, efter plugget drog jag, Johanna och Diana vidare mot Storvretsskolan. Träffade Shuaib där och några andra. Snacka om att Johanna är störd i huvudet ibland, HAHAHAHH! Men kärlek till den ungen! Fyfan vad jag garvade. Haha, älskar henne!

- 21.11


 
Kääääääääääärlek till dig!

- 22.34

 

Tom på ord. Vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner just nu. Förut var jag arg, riktigt jävla förbannad. Men det har släppt nu. Är verkligen inte ledsen. Men besviken, det är jag. Så det kan jag nog beskriva känslan med. Jag är besviken kan vi börja hela inlägget med. Men jag är glad över att du visade hur du var innan det blev FÖR mycket. Den här gången är det över. Du har inte min tillit längre.

. 21.53



Hej. Dagen idag har varit lugn. Imorgon är det skola. Längtar inte. Fyfan. Kan trösta mig med att vi slutar halv2. Superskönt det i vilket fall. Vet inte än vad jag ska göra... Blev lite sur på en människa precis så, japp tror mina planer blir ändrade. Tror jag ska ner och kolla på solbrillor i Tumba c med Johanna typ? Om inte hon ska va med sin kille som vanligt. Måste fan också skaffa kille fast nej, haha. Sitter annars och pratar med Dennis på facebook. Han påpekade att det var ett tag sen nu. Och det är fan sant. Kanske blir att träffa han och Hampus imorgon då? Puss


- 01.02

Hej. Är trött och surig. Något cepe nummer verkligen bombar mig. Och tror jag vet vem det är nu. OMG säger jag bara! Help. HAHAHAHAH. Usch, ska ta ett snack med en viss person imorgon tror jag. ;) Nej men blev på lite piggare humör. Ska lägga mig i sängen och fortsätta smsa med Robin. Puss på er

- 20.01



Hej på er. Har legat ute i solen hela dagen med Rebecka och Yogin. Superskönt. Har suttit och kollat på filmen You again. Inte världens bästa men okej, lite överdriven.. Ska träningscykla nu strax. Måste bara borsta tänderna. Jag måste verkligen det innan jag tränar. Det funkar inte annars! Pööööööss

- 16.14

Har både solat solarium och suttit ute i solen i typ två timmar sen. Härligt! Haha ser däremot sjukt ut att jag är så jävla brun på framsidan och typ.. Rätt blek på baksidan. HAHAH! Vad muppigt. Menmen, sitter och målar naglarna gula nu. Det är ju påsk? Ska kolla efter vad jag ska ha på mig sen. Tror jag gör lockigt hår med. Vi får se, hör av mig senare. pusss


- 11.26



Hej på er. Och glad påsk! Ska ni göra något särskillt? Själv ska jag bara upp och äta middag hos mormor med mammas släkt. Kanske att Johanna följer med också. Men först ska jag åka till sis,låna nyckeln till pappa och ligga i solariumet en stund. Härligt! Efter det blir det solning här hemma också ett tag. Så ska dra på mig ett par shorts och något linne. Puuuuss


- 00.18



Känns bra att min mobil dog precis när jag låg och smsa med massa folk och att jag inte har någon jävla aning om vart laddaren är. Har letat efter den i typ en timme. PAAAAAANIK! Well, beställde precis hem lite kläder. Fan att jag dragigt ut så på tiden.. Nu fanns plötsligt en tröja inte kvar och jeansen fanns bara kvar i en storlek och självklart inte ens i närheten av min. Daaaamp! Beställde en söt liten halvlång blommig tröja, ett par jeans, en BH och ett röd/vit skjorta. Imorgon blir det mer. Gillaaaaa! Ska fortsätta leta efter min laddare nu. Puss på er


- 19.41



Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom "jag bryr mig inte".
OCH lite smärta bakom "det är lugnt".

- 19.20



Funderar starkt på att köpa den här från H&M. Kanske tar en snabbis förbi Tumba efter skolan på tisdag och kollar in den? Om den finns där. Tänk er den här till min solbränna och lockiga hår, finns bara en sak att säga. SNYGGT!

- 11.50




NU
är jag vaken. Och fuck vädret som aldrig blir som i början på lovet. Men ska iallafall ut och sola en stund nu. Puuuuuuuuuuuuuss

- 02.10



Gammal bild. Höhö, kolla vad kort hår. Nawi.

Sitter och webbar med lite folk, sjukt kul har jag. HAHA! Iallafall, ska sova ut imorgon har jag bestämt. FYFAN vad skönt! Yes, toppen. Sen blir det förmodligen att sola? Hoppas jag? Mamma ville hälsa på sis så om vi åker förbi så blir det förmodligen att sola solarium med. Lånar nyckeln till pappa då eftersom han är i fjällen. Yes, men vi hörs imorgon. Puss

- Något ni inte visste..







Jag skulle göra vad som helst för att kunna få gå tillbaka till de. Bästa tiden i hela mitt liv. 2008 i mitt hjärta föralltid.

- 22.30



Har precis suttit med Diana i tele. Sitter just nu inne på msn och skriver me några muppar. Kvällen blev helt misslyckad. Pallar inte dra den, åååååh. Har ioförsig ingenting att skriva. Så herrå!

- 19.38



Tänker tillbaka för ett tag. Lång tillbaka. Ångrar för ett tag att jag sa att det var över. Men inser sen att det är de. Jag kanske saknar de gamla oss. Men det är gammalt. Det är över. Det vi en gång delade, det finns inte längre.

- 12.09



Inga ord, förutom att du är absolut den bästa som finns bästevän!

Heeeeeeeeeeeeeellu. Sitter och passar Tindra som varje morgon, HAHAH! Gör fan det. Well, mamma kommer strax tillbaka. Hon har varit och handlat med mormor inför påskmiddagen med släkten på Lördag tror jag väl det är? Mys. Är det skärtorsdag idag? Ah, det är fan det. Åh fyfan vad jobbigt. Hatar när de kommer massa och plingar på dörren. Jag tänker inte öppna? Verkligen inte. Kanske ska dra till Tumba som Aldin bad mig om? Fast nä. Det är sol ute, jag ska ut och sola. Och det kan man inte göra bättre än på landet sådeså. Men ska dra, puss.

- muuuuuuusik.



- 23.07



Hejdär. Sitter här och lyssnar på musik. Jag är sjukt uttråkad. Min lillasyster har damp, springer runt och skriker som en galning så sitter här med hörlurar och dunkar musik. Känner mig sjukt osocial. Hör inte ens min mobil när jag får sms så jag är as seg på att svara på den med. Jag som alltid svarar samma minut? Hihi. Nej men har inget mer att säga, sitter här med katten i knät som sover. Skönt liv han har. Vill också ligga i någons knä och sova..

- 23.00



JAG DÖR! Så dålig att den blir bra. Pressade den här för Aldin hela eftermiddagen, hahaha! 

Skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor. x6
När jag säger Sture, säger ni plan. Stureplan, stureplan. x8
Skjorta, kavaj och röda byxor, röda byxor, röda byxor. x6
När jag säger Sture, säger ni plan. Stureplan, stureplan. x8

HAHAHAHAHAHHA!


- Måste skriva av mig.



Vad ska jag egentligen skriva? Vad ska jag säga? Jag vet inte. Men jag måste få skriva av mig. Även om det bara kommer bli en lång text och ändå kommer allt kännas likadant. VARFÖR? Varför skulle vi börja hålla på med varann? Samtidigt som jag är irreterad över det så ångrar jag det verkligen inte. Du får mig så jävla glad. Du är glädje. Trodde jag ens att jag skulle få känslor för dig? Svar nej. Har jag ens känslor för dig? Jodå det har jag. Det kan jag inte förneka. Kommer jag bry mig? Nej. Jag kommer sumpa allt som alltid. Klart jag vill ha dig som bara min kille. Mysa och pussas med, få bli omhållen av. Men så kommer den jobbiga biten, när allt ska ta slut och drömmarna förvandlas till mardrömmar. Åh, jag vill inte dit igen. Jag vill inte, vill inte! Jag är inte redo. Men jag är inte redo att släppa dig heller, att låta dig gå. En sak är säker, jag skiter i de andra. Jag skiter i alla. Inte ens killen som jag trott att jag saknat i ett halvår kan få mig att gå ifrån dig. Jag stannar hos dig, jag är trygg där. Frågan är om jag är tillräckligt trygg?

- 19.48



HAHAHAHA! Knasbild på mig och Johanna från Februari. Iallafall, dagen har varit skitseg och skittråkig. Väder är kasst. Ja om man jämnför med de andra dagarna. Har legat inne i min säng med Aldin till och från i tele. Det var väl min dag. Kul. Till på köpet så ska jag inte sova hos Johanna idag heller. Dö, fan vad tråkigt liv jag har för tillfället. Rip mig.

- DEN 10MAJ PERMANENTAR JAG MITT HÅR!


- Listaaa.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Ibland tycker jag att jag är ful.
[2 st] Jag har många ärr.
[x] Jag blir lätt brun.
[/] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag vill ha en tatuering.
[/] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag vill ha piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett syskon.
[] Jag har fler än 5 syskon.
[x] Jag har mindre än 5 syskon.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x ] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes mer än en kurs i fjol.
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[xxxxxxx] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[x] Jag tränar regelbundet med något.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ inte allvarlig] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[ x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x ] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.
[ ] Jag har kört motorcykel.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har åkt skidor.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[x ] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[/] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[ ] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[Inte i ett förhållande!] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x ] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[/] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
[ ] Jag har kysst en person av samma kön.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smugit ut utan lov.
[/] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ x] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[x] Jag äger många onödiga prylar.
[ ] Jag äger en bil.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[x ] Jag äger en kamera.


RANDOM
[x ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[ ] Jag ser på nyheterna.
[/] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[xxxx] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[] Jag är petig med grammatik.
[Ja, när jag väl börjar. HAHA!] Jag är ett träningsfreak.
[/] Jag är bra på att baka.
[/] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[x ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x ] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[Tyyp] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått MVG i en kurs.
[x ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[xxxxx ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ om jag har väldigt tråkigt ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga

Ja, jag har riktigt tråkigt! Sitter med Tindra i knät och kollar på en film från i somras när hon badar. Så söt!


- Hej jag har tråkigt..






- 21.03



Kom precis hem typ. Ska ta något och käka strax, inte ätit något mer än frukost idag. Sjukt hungrig! Haha iallafall. Drog till Diana, var där vid halv2. Hon, jag och Gustav gjorde typ ingenting. Låg och kollade på film, chillade vid datorn och sen var Diana och tvättade med. Lite senare vid halv5 drog vi till Fotbollsplan där Aldin och några av hans kompisar var. Jag, Diana och Gurra stod och skjöt lite fotboll. Sen började killarna köra med varann och jag och Diana hamnade mitt på fotbollsplan och bara chillade. Mys. Vid åtta tiden någon gång träffade man Flossi och Tove med. Men var väl typ det, dagen idag har varit bra. Nu ikväll ska man bara ta det lugnt. Imorgon tror jag bara jag blir hemma, ska sova hos Johanna sen.. Puss

- 12.29



Vet ni.. Jag får nästan lite panik över att jag ska vara i Tumba när det är sånt här väder. Höhö.. Älska landet på sommaren verkligen. Och det är sommarväder ute förfan! Men nu ska jag sätta mig ute medans mamma fixar lunch åt Tindra. Sen när Tindra nästan är klar ska jag sätta på mig lite mascara. Mamma får skjutsa mig, palla bussa när det är såhär varmt? Tack men nej tack. Puss

- 10.34



Är barnvakt åt min fina lillasyster. Vi hörs senare.

- 00.16





Bjuder på lite bilder. Sitter och webbar med Aldin. pööss

- 22.31



Söt osminkad tjej. Tror jag stänga av datorn. Ska ladda mobilen och prata med Diana en stund tror jag. Eller om jag ska vara social mot mamma. Pallar inte gå ner till duschen nu, duschar imorgon istället. Ska träffa Diana och typ Gustav då. Japp, var väl det. Ska äga dom på fotboll då! Hihi.  Puss på er

- 22.25

Orkar fan inte med dig. Du frågade om det var värt ett försök, svaret är nej. För det är inte det. Jag vet så bra själv att jag ändå inte vill ha någon. Jag vill vara fri. Jag älskar det. Så är det.

- 18.42



Snygg bild. Fast nä. Har varit ute hela dagen idag. Så jävla skönt! Satt först och solade i en halvtimme, var sen ute och gick med mamma 1mil. Gick och snackade om allt och inget. Superskönt. Efter det fortsatte jag bara att sola. Så skönt att bara sitta på balkongen med glass och musiken på högsta volym. Bästa, börjar få sommarkänsla. Och imorgon ska jag träffa Diana som sagt. Mamma ska skjutsa dit mig efter hon fixat något och innan ska vi in till frissan och låta dom kolla mitt hår, hur det blir att permanenta det och så. Kanske beställa tid, vi får se. Puss


- Vågar jag permanenta mitt hår?




- 10.00



Vaknade vid halv10. Somnade vid 10-11 igårkväll eftersom jag dygnat natten före. Vaknade däremot av att Aldin ringde vid 1 så låg och snackade med han i typ två timmar. Sen var jag klarvaken och låg i sängen och bara messade en stund. Somnade sen. Och drömde en as läskig dröm, seriöst får kalla kårar längst ryggraden. Usch! Ska vara barnvakt åt Tindra nu medans mamma fixar en grej. Sen blir det ut i solen. Första dagen på påsklovet börjar lugnt haha. Imorgon ska jag träffa Diana! Puss

- 19.01



Hejni. Fyfan vilket underbart väder. Mitt humör är på topp verkligen. Låg ute och solade med Johanna i ungefär
1½ timme förut. Underbart! Låg och pratade med Aldin också i tele. Chillpill. Nu har jag lust att bara springa ut, springa över åkern och bara skrika av glädje över att vädret är som det är. Det är 17grader ute! ASSÅ FÖRSTÅR NI?! Helt galet. Så glad, glädjetårar snart. Skojar inte. Nu ska jag iallafall träna och efter det ska jag klicka hem två par jeans och lite annat smått och gott.  Puss på er så länge.

- 14.19

Jag och Johanna är pepparkakor! Gilla galet. Kan ju säga såhär, det kommer bli galet svårt att slå mig i skolan. Shit asså, haha! ÄÄÄÄÄÄÄÄlska min bränna :D

..




Låten säger allt. Kanske inte texten. Men låten ger minnen. Minnen av dig. Det har bara gått någon dag. Men det är för jobbigt ändå. Du står mig ju närmare än någon annan för tillfället. Är van att prata med dig varje dag och nu.. Ingenting.

- 21.52



Hejni. Sitter hemma med Johanna i soffan. Vi har varit ute och fotat en hel del idag. En bild är här över. Ni får mer någon annan kväll. Annars idag var jag ute och gick en mil med mamma, solade och jag har blivit så sjukt brun på bara en dag! Man ser verkligen skillnad. Skönt det ska bli att komma till skolan och vara en av de brunaste. Haha det är jag alltid! ;) Gilla galet! Johanna är superarg på mig för jag fått färg redan. Hihi. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, mer än att jag och Johanna ska ut och springa. Förresten ringde Eric mig förut på dolt nr. Han bara ofta du inte hör vem de är? Jag bara nej. Blev fett irreterad på människan, så klicka han. Sen messa han och bara. Det är jag? HAHAHA sämst jag är. Men var skitlänge sen jag pratade med han. Skyller på det. Ska se på film med Johanna nu. Puss


- I LOVE YOU!


- 11.46



Jag och Johanna vaknade för ungefär en timme sen. Herrejävlar vad jag är brun! FYFAAAN HELT GALET! Hahaha, älska solarium. Johanna drar nu. Hon skulle till stallet. Jag ska sätta mig ute och sola lite tror jag, galet fint väder. Egentligen måste jag va i full gång hela tiden nu, göra saker så jag inte tänker så jävla mycket. Det kommer förstöra hela mitt lov så japp. Jag och Johanna ska ut och ta MASSA vårbilder med Systemkameran senare. Sen kanske jag sover hos henne, mys. Äsch vi hörs senare. Ska sätta på mig ett par shorts, en tröja och dra ut nu. Puss


- Såäre.



Det som har en början brukar oftas ha ett slut. Vi hade ingen riktig början eller rättaresagt. VI hade ingen början så det kunde inte fått ett slut. Det hade inte påbörjat. Eller där ljög jag. Kanske. Spela roll, förlåt för jag trodde på allt men jag pausar oss här ett tag. Jag orkar bara inte.

- 22.55



Idag var jag i skolan hela dagen. Vi hade ingen slöjd, alla var istället ute på fotbollsplan typ. Chill. Efter det någon musikal på Tumba scenen. Satt med Johanna och Aldin. Jag och Diana blev så jävla uttråkade så vi drog ut senare. Drog upp till skolan. Käkade, hade musik. Vi ska sjunga Gabriellas sång på våran konsert. ÄÄÄlskar låten! Sen hade vi engelska. Fick bestämde platser. Sitter med Seffi så är galet nöjd. Sen slutade vi. Johanna var på något möte, drog ut med Diana och låg på scenen med några. Fick höra världens sjukaste grej så blev osams med en person. Samma som alltid.  Menmen. Efter det låg jag, Johanna och Diana och bara snackade lite skit sen drog Diana och jag och Johanna drog till Vårsta och solade. Sen drog vi hem till mig. Vi har kollat på foton sen 08, seriö har skrattat så jag har ont magen, inte åt bilderna utan åt Johannas jävla uttryck när hon ser dom HAHAAHAA. Menmen, hon sover här inatt. Och kan säga att påsklovet kom jävligt lämpligt. Pallar verkligen inte med människor i skolan. Puss 

- 20.03


Seffi, jag och Diana. Kääääääärlek!

Idag har det verkligen vart en bra dag. Allting börjat rulla på som förr nu igen. Jag ääääääääääälskar våren. Allt blir rätt då igen. Verkligen allt. Imorse stod jag i hundra år framför spegeln. Hade INGENTING att ha på mig. Allt blev fel. Tillslut blev det svarta jeans och en söt rosa tubtopp. Sen var jag osminkad med, hihi. Men fixade de direkt på morgonen. Såg helt död ut. Sen hade jag och Johanna våran spanska redovisning. Gick väl okej, skönt att ha de avklarat. Sen matte och jag gjorde verkligen ingenting. Eller jo läste lite i boken men inte mer. Jag klarar inte av matte två timmar i sträck, det gååååååååååår inte! Efter det hade vi lunch. Vi satt med killarna och pratade lite med dom. Sen drog vi ut. Det var sånt jävla fint väder! Alla hämtade sina böcker för att plugga typ. Men blev det mycket plugg? Nej. Johanna var den enda som var duktig och Seffi. Förlåt Diana, HAHAH! Vet att du läser det här. Men du och jag plugga? Njaaaa. Funkar inte så bra. ;) Vet att du kommer läsa det här så, haha. Jag och Diana låg och solade iallafall, gjorde världens roligaste film på Diana men hon raderade den..

Efter det hade vi NO. Prov på hela Biologin, men jag hade redan klarat alla G-mål. Så körde direkt på VG. Tror fan det gick rätt bra. På lilla rasten där imellan körde jag, Diana och Seffi king med killarna. Jag var fan gryyyyyym! Eller som Diana säger. "Karro är så klantig så hon åker inte ut." HAHAHAHAH, jag är grym med bollarna bara. Så äre! Efter skolan satt jag och Johanna kvar. Var en stund med Aldin sen drog vi hem till henne. Hade det mys med film och så. Skulle sovit där om hon inte skulle åkt iväg ikväll. Ska pussa på Tindris nu, puss. 


- 18.12

Sitter hemma hos Johanna. Vi har kollat på film hela dagen fastän det varit helt underbart väder ute, haha tråkiga tjejer. Men vi pallade verkligen inget annat. Skolan tar ju död på en. Nästa vecka är det lov iallafall och vi är riktigt taggade! Ska spendera min tid med de bästa. Det här lovet kommer bli grymt. Ska sola mycket nu med. Niiiiiiiice. Nej men nu ska jag byta om, sitter i Johannas mjukisar och någon slapp tröja. FIck inte vara i hennes säng annars. Så heeeeeeerrå, ska hem nu. Hon ska iväg på möte. Puuss

- 22.45

Jag orkar inte ta dagen nu.. Vi tar den en annan gång. Jag är bara sjukt förvirrad av allting. Kan inte tänka klart, kanske därför jag har världens huvudvärk? Sängen nu. ÅÅÅÅÅÅÅÅh vad skönt! Ge mig påsklov nu förfan med. Två dagar kvar, håll ut Karro!

- Ta mig bort härifrån..



Vet inte vad jag ska göra. Vet inte alls vad jag vill. Jag kommer göra samma misstag som alltid. Göra först och tänka sen. Men det är en sån typiskt Karro grej så alla börjar väl bli vana. Fan, jag pallar inte de här. Har lust att bara gå och dö och vakna upp till sommarlovet. Slippa allt och alla, bara spendera tid med de man vill..

- 15.31

Nu är jag klar fixad. Hinner tyvärr inte bomba kameran. Pluss den är urladdad men någon fotar väl ikväll tror jag. Japp, jag ska på Soarén iallafall. Och nu börjar jag bli nervös, åååh.. Äsch idag har jag bestämt mig för att vara sprallig och glad på scen. Palla stå och vara nervös liksom. Nu kör jag bara! Puuuuuuuss

- 09.49



Snart, om en kvart/halvtimme .. Varför skriver jag inte bara 20min? Ska jag och mamma åka hemifrån. Utvecklingssamtal! Inte ett dugg orolig. Allting ser bra ut så det blir nog bara massa skitsnack ändå. Efteråt ska jag till sjukan sen ska mamma göra någonting i Tumba. Ska få med henne in på Lindex också och köpa mina älskade solbrillor som jag äntligen hittat igen! Dom är iallafall snarlika dom Gustav tog av mig som jag aldrig fick tillbaka... Pallar inte sminka mig idag bara för att dra dit, så det blir en osminkad dag med lite halvlockigt hår. Sött! Får se om jag går på Soarén ikväll. Det lutar åt ett nej :(

- 22.03



Hejdär. Har precis suttit och kollat runt på kläder. Som varje kväll. Tänk att det ska vara så jävla svårt att bestämma sig för vad man ska ta och vad man ska välja bort. Annars har man pratat med Diana och Aldin i telefon med, glädjespridare. Försökte få tag på Johanna också men det gick åt helvete. Ska ladda mobilen nu medans jag ser på film med mamma och lillan. Gissa vad det blir? Jo Pettsson och Findus. Nawi! Ska dra nu, godnatt alla. Hörs imorgon.

- 17.00



Satt ute och solade ett tag ju. Det var faktiskt riktigt varmt när solen var framme! Satt bara ute kanske 45min eftersom det kom massa stora moln sen. Hugo hoppade iallafall upp och la sig på min mage och tänkte sova där, haha min söta kille. :)

- 16.09



Eeeeeuw på min fot. Fyfan vad äckligt der ser ut..
Haha, och vet fan inte vad jag har för min. Ser ut som typ "Vafan håller du på med?" HAHAHH! Idag har jag varit hemma. Har urinvägsinfektion. Bajs. Till på köpet har min mamma klämt mitt lillfinger med, buuhu. Stackars mig, känneer verkligen att det här INTE är min dag. SKa strax ut i solan, fan vilket underbart väder det är! Lite molnigt nu bara såg jag.. Men äsch, skitsamma. Imorgon har jag Utvecklingssamtal. Hade klarat allting och så, så det kommer nog gå skitbra. Förvånar mig inte om vi bara kommer sitta och snacka om Engelskan eftersom vi haft 42184904 tusen vikarier känns det som? Nej nu överdrev jag. Men 5 har vi säkert haft på 1½ år.. Puss

- 16.46


Bild från förra sommaren.

Har faktiskt legat ute och solat nu i två timmar. Ingen färg direkt men haha, snart så! Ska börja med solariumet nu två dagar i veckan så det är chill. Orkar inte vara blek längre, hataaaaar. Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Syster och Yogin kom hit en stund. Skulle egentligen dragigt och mött Dennis eftersom han är på landet. Men så blev det inte heller. Sitter och skriver på chatten med Diana annars nu och messar med Johanna. Puuuuuuuuuuss

- 11.09



SOOOOOOOOOOOOOOOL UTE! Jag är så jävla glad. Ska strax ut och sola lite. Äntligen sol, ÄNTLIGEN! Aldin ringde och väckte mig imorse annars. Haha var helt död. Sen ringer Johanna på hem telefonen också, hon berättade en hemsk grej. Så sorgligt, så sjukt. Finns inga ord. Kanske ska jag träffa henne senare i eftermiddag. Aldin ville att jag skulle komma och glo på deras match men det blir inte så. Nu ska jag ut iallafall, ska bara borsta tänderna. puss.

- 23.34


<3

Känner bara för att skriva ett till inlägg ikväll. Vet inte varför men så är det. Sitter och messar med lite folk. Känns som den här veckan verkligen kommer bli kaos.. Jobbigt men sen är det lov. Skönt! Nu ska jag pussa lite på Hugo som ligger i sängen sen ska jag och mamma välja en film som vi ska se på. Mysigt. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, men jag vet att jag måste sola imorgon eller på måndag inför våran grej i skolan när vi ska sjunga och skit inför alla. Puss

- SÅ är det.



VARFÖR BEHÖVS SKOLAN?
MUSIK: Vi har en YouTube / Spotify för det.
SPRÅK: Det är därför vi kan ha Google Translate
ENGELSKA: Allt är förkortas ändå.
MATEMATIK: Vi har miniräknare till de..
...GEOGRAFI: Vi har något som kalls jordglob..
HISTORIA: Alla är döda ändå.
SVENSKA: Jag har lärt mig sedan jag var liten.
SAMMHÄLLET: Kursen jag bor i.
Kopiera denna om du håller med

- 22.06



Idag har jag inte gjort ett piss. Min storasyster kom hit förut. Så har varit med henne hela dagen. Suttit och kollat på gamla bilder, HAHA! Roligtroligt. Mina naglar är förresten i alla regnbågensfärger nu, rött, gult, grönt, rosa och blått. Faktiskt lite tufft. Annars har det inte hänt mycket mer alls idag. Har suttit och bölat som ett fån till Lejonkungen med Tindra. Två år sen Nellie dog idag med, tiden går fort. Känns precis som igår jag hade henne här. Saknar henne.. Nu ska jag iallafall ladda mobilen, annars laddar den väl snart ur sig. Puss

- Två år sen idag..

Min fina. Min underbara. Världens bästa. Två år har nu gått sen den värsta dagen i hela mitt liv. Dagen då du försvann. Det rev upp en sånt stort jävla tomt hål inom mig. Ett tomt hål efter dig, av saknad. Alla som läser tänker som vanligt "en katt" men hon var inte det, hon var så mycket mer. Hon var allt, allt, allt! Hade offrat allt för henne. Hon var bäst. Fastän det var så länge sen, kan jag fortfarande se dig framför mig. Du bleknar aldrig. Under den perioden som jag lärde mig så mycket om mig själv, under den perioden i mitt liv som var som jobbigaste. Under den tiden fanns du. Det var DU som hjälpte mig allra mest. Bara ditt kärleksfulla sätt, bara ditt sätt att se mig ögonen och buffa mig i ansiktet gav mig styrkan tillbaka. Jag skulle göra exakt vad fan som helst för att dra tillbaka tiden. Få bort dig från vägen just dom där minuterna mellan 17.40 till 18.00 vid vägen för två år sen. Den människan som körde ihjäl dig förstörde en del av mig. Undra om människan ens vet att han/hon körde ihjäl min bästevän? Att han/hon körde ihjäl den finaste katten som någonsin funnits? Vet människor hur ont det kan göra att mista ett husdjur? Vad är det för skitsnack om att man inte ser? MAN SER! Om det är mitt på dagen, så ser man! Det finns inga ursäkter. Inte på den vägen, det är inga kurver. Man ser vägen helt öppen. Det är så sjukt, att någon bara.. Hade ihjäl dig. Min fina, hade jag fått hämta tillbaka någon av exakt alla från himlen hade jag tagigt hem dig. Vad än alla andra sagt. Du var för ung för att dö. Inte ens två år. Jag kommer aldrig förstå, jag vill kunna förstå men jag kan inte. Jag kan aldrig förlåta. Jag saknar dig så jävla mycket. Tårarna kan komma titt som tätt när jag kollar på bilder och filmer på dig. Men jag glädjer mig åt den korta tid du fanns hos mig. Den var bäst. Du var bäst. Jag saknar dig, min fina katt. Du lever kvar inom mig och du finns i mitt hjärta föralltid. INGEN kan ändra på det. I love you!


- 12.01



Hejni. Bloggade aldrig igår. Var i skolan hela dagen. Hände ingenting speciellt. Förutom att jag råkade ha av TVÅ nålar på syslöjden med symaskinen, skickligt.. På eftermiddagen satt alla i hela högstadiet och kollade på filmen Tusen gånger starkare. Jag hamnade mitt i killarnas klunga, bredvid Gurra och Olle. Roooooligt, de satt och irretera mig hela filmen. Satt över mig så jag inte såg, kittlade mig och jag vet inte vad. Fick daaaamp! Hade Diana bakom som satt och vibrera på min stol också. Och ändå är det jag som får allt skäll från läraren, jag hatar henne. Helt seriöst. Efter det satt vi och diskuterade filmen lite, sen slutade vi. Johanna gick runt i skolan och skulle få tag i någon bara sen drog vi till Vårsta. Vi skulle egentligen solat men varken pappa eller syster var hemma och vi orkade inte vänta så vi drog hem till mig. Satt och mös i soffan och gjorde ingenting. Blev helt förvirrad av en person som messade mig med men så äre. Sen åkte Johanna hem och jag låg och pratade i tele hela kvällen med Diana och Aldin. Det var väl det. Puss

- Inte en gång till.



Att du alltid gör mig såhär förvirrad. Jag hade bestämt mig för en sak, men så blickar jag tillbaks och vill ha det som då. Men jag vänder inte tillbaka nu, ledsen. Men för mycket har hänt sen dess.


- 21.49



Min blogg suger. Hejdå! Nej skoja, jag ska göra ett blogginlägg när jag ändå håller på. Jag har varit i skolan hela dagen, var hos skolsyster på sån där hälsogrej på morgonen. Gick skitbra! Efter det var det en kvart kvar på spanskan, sen hade vi matte i hundra år. Lunch, Johanna hade pannkaksrace med mig. Jag orkade 8, HAHAH! Kass jag är. Aldrig kört sån där skit, höll på att spy. Efter det hade vi en superlång rast, vi låg typ utanför killarnas lektion och chillade. När Aldin kom ut drog jag och snacka med han. Sen hade tydligen Johanna, Diana och de andra fått värsta utskällning för att de satt utanför deras klassrum. Hur sjukt är inte det?! Får man inte sitta vart man vill eller? Jävla lärare asså.. Hade NO sen hela eftermiddagen. Satt med Matte och blev sjukt rädd när jag fick höra att grävlingar käkar katter?!?!?! Aldrig att mina katter får gå ut igen, ALDRIG! Efter plugget åkte jag och Johanna med mami hem. Ska hitta min skåpnyckel nu som ligger i mina chinos som ligger någonstans i tvätten. Önska mig lycka till. Puuuuss

- Hatar mitt hår.

Jag är så jävla förbannad på mitt fucking jävla hår.. Ligger aldrig som det ska, är helt pissfult platt. Och det blir aldrig spikrakt heller, det åååååååh blir galen! HELT GALEN PÅ DET! Jag vill permanenta det nu, nu, nu, nu! Orkar inte med det längre. HAAAAAAAAAAAAAAAAAATAR DET! Pusshej

- 21.16



Ni får fler bilder senare, orkar inte ladda upp alla nu. Känner jag Diana rätt kommer hon strax ha bombat min facebook, men hon har faktiskt inte ens frågat efter dom ännu. Haha! Vi hade ju studiedag idag iallafall. Har spenderat hela dagen hemma hos henne med Aldin. Vi har inte gjort någonting speciellt, chillat typ. Och boombat min kamera. 206 bilder när jag kom hem bara från idag? OMG!

- NU DRAR JAG!



- 22.23



Har suttit med Diana i telefon hela kvällen nu. Och sitter och oroar mig för missarna som är ute och inte kommer.. Annars har skoldagen rullat på som vanligt. So, vi diskuterade lagar och regler. Sen vilka regler vi hade hemma osv. Haha, min grupp var sämst. Inga hade någonting. Bortskämda jävlar. Sen hade vi Engelska, satt och läste någon text och svara på frågor sen spanska, tränade på redovisningen. Lunch och tillslut sista lektionen bild. Satt först med killarna och sen satt jag med Florence, Seffi och Binta och gjorde min skulptur färdig typ. Gurra kittlade mig i sidan med så jag skrek så det ekade där inne. Pinsamt.

Efter bilden hade jag och Diana snott vattenballonger. Vi skulle bomba Aldin med dom, men Aldin hade redan gått in från gympan så vi bad Adde hämta ut han vilket inte funka så då skulle vi kasta dom på Adde MEN SOM ALLTID SÅ SLUTAR DET ATT JAG FÅR ALLT ÖVER MIG! Var blöt hela jag.. Och vägrade gå ner till Tumba, så det blev inget sola solarium utan jag blev kvar i skolan med Aldin, Olle, Erik och alla som sprang runt och hade vattenballongkrig i skolan. HAHAH, Aldin kastade en på mina bröst. Den bara studsa tillbaka, HAHAHHA GALET KUL! Sen hämtade mami mig och jag la mig i ett skönt bad. Var helt kall, låg och pratade i telefon hela tiden sen har det inte hänt mycket mer sen dess. Är galet trött. Ska sova tidigt. Skrev ingenting om min dag men den var som vanligt, var typ sur på en viss människa hela dagen för han ljuger men så äre. Sams nu iallafall. Imorgon har vi Studiedag, så jävla skönt! Och min dag spenderas med Diana och Aldin, kanske någon mer? Får se. Puuuuuss

- GLAAAAAAD!

AAAAAAAASSÅ JAG HAR TYP KÖPT VÄRLDENS SNYGGASTE SHORTS! JAG DÖR FÖR DOM. JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!!

- 11.17



Tjaaa. Ska strax dra med Johanna nu. Gårdagen spenderade jag i sängen med Diana, Aldin och Dennis i tele. Aldin var bara dum... Och haha, Dennis ringer jag när han precis håller på att somna. Han bara nej Karro jag orkar inte, men han pratade med mig ändå! Göll som han är. Sen la jag på när han blivit pigg, haha stackars. Dom har iallafall match mot Tumba idag, så kom igen nu Grödinge! Skulle dragigt och kollat om det inte var ända borta i Alby.. Men det är bara träningsmatch, nästa match blir i sommar någon gång och då drar jag och kollar. :) Lovat Hampus och Dennis en puss för varje mål också, hahah så vi får väl se hur det går. Nej men nu ska jag fixa med mina pengar och det så jag har allt. Puuss


- Saknad kille.



Jag saknar ridningen, visst. Får hoppas att det blir som det är tänkt nu till sommaren. Håller tummarna verkligen. MEN, det var du som var meningen med ridningen. Det är dig jag saknar. Min fina underbara Casper, det finns inga ord. Bara massa kärlek. Tack för allt du lärde mig under de 4½år vi hade tillsammans! (2006-2010världens bästa ponny. <3

- Ledsen för de tråkiga bilderna..



Pratat med Diana i tele ikväll igen, tjejen är lycka verkligen. Annars idag har jag varit ute och gått en rask promenad med mamma och lillan, sen har jag även spinningcyklat. Duktig tjej! Ska stänga ner datorn, pallar den fan inte. Haha ledsen. Är grymt sur också för tillfället, mens snart. Skyller på det. Men inte klokt vad arg jag blir, bara över skitsaker och jätte svartsjuk. Helt stört! HAN är helt störd som jag sa till Diana 24/7 idag. Och vet ni? Tillslut började hon till och med säga att en person "VAR HELT STÖÖRD" haha vadå ta mina ord?! Alltid jag som säger störd, HAHAH! Nej men imorgon blir det shoppning, men det skrev jag ju här under och sen blir det att skriva klart min novell som ska vara inlämnad på måndag. Orkar inte det ikväll, puss.

- 23.43



HAHAHHAH JAG DÖR! Snygga brudar. Imorgon drar jag och Johanna till Nacka forum, dags för shoppning! Jeans kommer få följa med mig hem imorgon, något som är säkert. Några supersöta toppar från Bikbok och solbrillor HELT KLART! Puss

- 21.53



Älskar dig världens bästa.

Tjaaaaaao! Min dag har varit helt okej. Hade slöjd, idrott och matte första lektionen som bara gick bra. Jag och Diana buggade, dansade foxstrot och vals. Skitkul! Sen hade vi lunch, hände ingenting speciellt. Var med Aldin typ. Efter det hade vi musik, läxa på rytmer. Gick skitbra faktiskt! Jag var först ut, haha hate it. Menmen. Sen hade vi engelska, vi såg på film. Eller inte jag, jag var faktiskt utanför hela lektionen med Aldin, Erik och Matte. Ojdå, ojdå som Aldin säger 24/7 HAHAH! Nej men sen drog jag hem, har rensat gaderoben med mamma på kvällen. Eller hon rensade medans jag satt på sängen och garvade när Tindra kastade ner allt om och om igen. Gullig unge jag är.. Nu blir det shoppning på Söndag iallafall, gilla gaaaaaalet! Annars är jag sjukt förbannad ikväll på massa olika saker. Saknar en gammal vän också så det gör ont i hela mig. Sjukt tomt utan han i skolan. Puss

RSS 2.0