02.11

Inte hänt mycket alls idag. Seg dag och riktigt tråkig. Aja, nu är Seffi hemma iaf, riktigt skönt, saknat henne! Så imorgon blir det skolan, eller aa idag snart.. Och sen ska vi till Skärholmen. Jag är pank så det blir inga kläder för mig iallafall :( Well, puss.

04.47

Fråga inte vad jag gör uppe, för jag har själv ingen aning om den saken. Har dygnat iaf och ska fortsätta med det, duschen om en timme blir det haha. Herregud. Plus att jag inte sov någonting natten innan heller, sov hos en kompis. I vilket fall, kan dra några av de senaste dagarna. I fredags vart det krök, slutade med att Johanna, Fille och Jp slagga hos mig. På lördag och söndag var jag hos mamma. Igår var jag hos pappa och sen sov jag borta. Idag har jag bara haft vanliga tråkiga lektioner, försov mig som vanligt med .. Drog hem till mamma och böt om, tog bussen tillbaka, träffade Fredde så satt och snackade lite med han sen drog jag och mötte min syster vid tåget sen gick vi runt lite på söder några timmar. Vid bussarna hem sen så kom Erik och Martin, så snackade lite med dom med. Det var min dag. PUSS!

01.59

Aldrig känt mig mer vilsen.. Vem kan man lita på? Vem kan man inte lita på? Känns som allt skiter sig för tillfället. Vad man än gör blir något fel. Har aldrig varit den som bara kört mitt eget race, tänkt alldeles för mycket på folk runt omkring mig. Snart är det fredag iaf, OM jag längtar!

Så äre.

Tänkte bara göra klart för er att det här är min blogg och därför skriver jag exakt vad jag vill. Lev med det. Inte mitt fel om ni tar åt er eller inte. ;) Puss

23.45

Så galet trött. Kommer decka när som. Det spökar i mitt hus, fick precis hjärtattack. Ingen aning om vad som lät men skitsamma.. Haha första gången jag säger så. Nej men har legat i lur med alla möjliga idag. Ska sova, ska upp tidigt imorgon och slinga Seffis hår. Så ska dra och duscha nu egentligen. Men pallar inte, gör det imorgon istället. Godnatt

- Kvällens haff som skulle varit uppe igår egentligen..

De alla har beskrivit och berättat om sig själva, jag själv har lagt till några fåtal saker om de.  Och alla som jag väljer till dagen/kvällens haff, är ALLTID singlar! Och ja, det blev 4 st tjejer den här gången. Plus att det blir en "extra" brud senare ikväll, whoop whoop!

Vi börjar med tjejerna:



Facebook:
Emilia Fredriksson
Hon är en social och glad tjej från Grödinge. Riktigt jävla vacker är hon också! Kolla bara hennes hår också?! Finns ingen som har sånt hår, helt sjukt fint! På Fritiden umgås hon ofta med vännerna. Hon är singel också killar, så kör på!



Facebook: Vanessa Vodonovik
Är född 1995 och bor i Salem.
Hon är en glad, social och älskar att träffa nytt folk. Världens snällaste och så himla fin tjej!
Hon åker dessutom konståkning som hon gjort i 11år.
Hon gillar killar med fina ögon och leénde! Fin solbränna och snygg kropp.
En ritkigt gullig charmknutte vill säga!



Facebook:
Tilda Karlsson Plåt
Är född 1996 och bor i Tullinge.
Hon är världens snällaste och hur snygg som helst, modell nästa?! Kolla bara hennes bilder på facebook, helt sjukt fina!
Hon tränar lite då och då och älskar musik, hästar, foto och är väldigt klädfixerad.
Hon vill ha en kille som är charmig med bra humor och musiksmak, dvs mer alternativ musiksmak som har ett bra utseénde och samtidigt är riktigt snäll!



Facebook:
Elin Hoffman
Är född 1995 och bor i Tullinge.
Hon är glad och väldigt omtänksam tjej, jävligt fin och underbar också!
Som älskar att träffa nytt folk och också mysiga hemma kvällar tillsammans med vänner osv, på fritiden blir det att umgås med vännerna mycket.
Hon är rätt spontan av sig och tar dagen som den kommer.
Hon vill ha en kille med blondt/ljusbrunt hår, blåa ögon, lång, charmig, glad och som kan bjuda på sig själv.

Och killarna..



Facebook: Erik Salonen
Är en kille född 1995, bor i Salem men flyttar till Södertälje senare i år.
Han är världens snällaste, sjukt lätt att prata med och dessutom riktigt snygg!
Han tränar nästintill hela tiden, gymmet för det mesta men också handboll. (Han har världens snyggaste armar!) Och han vill ha en tjej som är omtänksam, bryr sig om alla i sin närhet, hon ska vara charmig och ha den där speciella blicken som man bara skulle kunna sitta och kolla på livet ut! Är du en dryg brud som är dum mot folk så kan du dra, isåfall är han inte intresserad.



Facebook: Marcus Larsson
Är en kille som är född 1997 och bor i Tumba och Tullinge.
Han är en kille som är sig själv i alla lägen, riktigt snygg och dessutom snäll.
Han är med sina vänner nästan varje dag och om helgerna brukar han festa.
Han vill ha en omtänksam glad brud som kan vara sig själv och som samtidigt kan vara både galen och mysig. Helst brunett! 


Facebook: Alexander Fagerström
Är en kille som är född 1994 och bor i Södertälje.
Hans dagar består av träning, att umgås med vännerna, festa, shoppa och han driver också sin egen blogg, en riktig livnjutare!
Han älskar tjejer med stil, som visar intresse och bjuder på sig själva!


14.35

Tjenaaa. Försov mig imorse, Seffi smsar och frågar vilken buss vi tar, jag bara ehm vi tar sovmorgon.. Så missar vi den bussen med, haha så blev dubbel upp sovmorgon. Aja, kom till skolan och hade SO. Sen slutade vi. Skit onödigt egentligen. Jag och Johanna drog iallafall med hem till Aldin med Andreas. Är hos han nu. Killarna sitter och spelar cod och Johanna sitter vid datorn, såhär sociaaaaalt. PUSS! Btw, jag vann Aldin på fifa, men han ljuger och säger att jag inte har gjort det men jag vann, kolla hans facebook bara..

01.38

Hejni. Tog bussen till Vårsta idag vid 5. Mötte upp Seffi och sen drog vi och solade. Vi skulle färga hennes hår också så vi drog först ner till Vårsta, varnade henne däremot för hårfärgen eftersom min syster sa att man tappade håret av den så vi åkte till Willys och kollade, slutade ändå med att hon köpte den haha. Men sen hann vi ändå inte färga. Skola imorgon, inteeee taggad. Har legat i soffan med syster hela kvällen. Puss

Äckliga hora

Är så förbannat jävla arg. Vet inte vart jag tar vägen eller någonting. Så falsk, så vidrig. Jag kommer aldrig komma ifrån det som en gång hände, aldrig. Spelar ingen roll hur det är idag eller hur mycket som ändrats sen dess. Den där händelsen har satt sig i mitt huvud och jag kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin acceptera att det blev så. Finns inte ord för hur mycket jag hatar henne. Alla som bara åh puttinuttigull och blablabla. Stick åt helvete, bruden är ful och äcklig så det skriker om det. Vet inte hur många gånger hon fuckat min hjärna och fått mig att bli galen i det sekunder jag borde vart glad. Och allt för att jag har älskat dig, that's it. Men vore det inte för henne, skulle jag aldrig fuckat ur. Du kommer tycka att jag är omogen som skriver detta, hon kommer ha så dålig samvete för hon är ju så jääääääääävla snäll enligt alla. Skiter it, hon tog min kompis kille med för flera år sen, tyckte illa om henne redan innan det sen kommer hon åt mitt håll. Haha, asså det är lugnt, ta mitt ex, käkar mackor nu med, vill du ha resterna här med? Ärligt talat så vet jag inte vad jag skriver.. Imorgon kommer jag glatt vakna upp när jag piggnat till och inte bry mig. För hon är ingen man bryr sig om. Ingen man lägger märket till. Hon är ingen alls, det är bara det att hon tog dig från mig. Sen spelar det ingen roll hur mycket du förklarar dig, det var så det var.

21.33

Sitter hemma hos mamma. Hade flera planer för ikväll men allting sprack och jag åkte med mamma till Sorunda istället och käkade, kom hem för ungefär 40min sen. Sjukt trött, sov ju knappt någonting alls idag. 4 timmar tror jag, whii. Får inte tag på Johanna heller ,inte fått tag på henne under hela dagen. Knas . Puss

15.59

Hejdär. Helt död, ska snart hoppa in i duschen. Funderar fortfarande på om jag ska åka hem till mamma eller vara kvar här och ha en rolig kväll. Tim och Fredde kom förbi här en stund igen, Tim hade glömt sin väska och skulle egentligen bara hämta den men det slutade med att de stannade några timmarl. De drog för ett tag sen. Jag känner mig sjukt ofräsch, sminket och allt är kvar från igår. Fin tjej!

Fredagen.

Hejni. Igår när jag kom hem så fixade jag till mig lite senare kom Johanna och även Tim och Fredde vid 1 tiden. Vi hade det mest bara chill, många jävla skratt. Länge sen man träffade dom kan man ju säga! Min bror kom hem och chillade med oss i kanske 1 timme eller något med, sjukt kul! Alla var galet kamerakåta igår också, alla bara åh vi tar foto.. Jag bara nej, haha fastnade inte på bild.. Men här under är några från igår iaf. Svartvitt you know!

15 och 16 Mars.


Hejdäär. I förgår så var jag hemma från plugget sen åkte jag och mötte Seffi och sen drog vi runt och kollade praoplatser. Vi mötte också upp Erik och hans kompis. Slutade med att Seffi drog för att hon hade träning och att jag åkte med Erik och hans kompis till donken, sen vidare hem i lur med Aldin.

Igår så var jag i plugget hela dagen, hände inget speciellt. Efteråt så åkte jag, Seffi och Aldin hem hit till pappa. Jag böt om osv sen drog vi vidare till Tumba där Aldin fixa praoplats sen åkte jag och Seffi till skärholmen, fick sällskap att Petra också, var sjukt länge sen.
I vilket fall så fick jag och Seffi många skrattanfall där inne i Skärholmen, trodde jag skulle dö vissa gångern, hahaha bäästa.

- 16,07



Brådis nu, ska kolla om jag ska byta om eller inte. Sen ska jag kolla om jag får ut praoplats papprerna. (Troligen inte) sen ska jag med Seffi, Aldin och Andreas till skärholmen och kolla praoplats. Bussen går 24 här ifrån så hörs sen. Puss

Olle bloggar! ;)

Tja!!
Sitter med karro, hon tvingar mig att göra ett blogg inlägg -.-

Fuck matte

Haft matteprov precis. Fattade ingenting. Är ni förvånade? Tror inte det. Orkar inte bry mig om matten mera, min lärare är dum i huvudet och man fattar knappt vad hon säger eller menar ändå. Det åker in i ena örat och ut i nästa. Ingenting stannar så fuck det. Jag kan det inom matte som jag behöver kunna och så är det! Puss

Godnatt!


Dödtjej innan jag duschade. Nu är jag nyduschad och insmord och klar för sängen, älskar den här tiden på dygnet Ååh! Aja, imorgon blir det skolan, ska få våra omdömmen med, inte glad. Kommer ha keffa iår tror jag, förutom engelskan och matten tror jag att även idrotten och kanske slöjden kommer ha sjunkit. Inte bra. Idrotten för att jag hade en sån jävla förskyldning som gjorde att jag hostade för allt och nu en spricka i foten, har inte varit med på över en månad kanske. Känns ju super! Kan också ha sjunkit i svenskan men det vet jag inte. Hoppas inte. Kan bättre, bara att jag tappat all ork nu. Well, efter det blir det iallafall att kolla runt på praoplats med Seffi och Aldin. Puuuss

Fredagen

Jag och Seffi skulle egentligen på drive in men när Aldin inte kunde komma ut så lutade det mest åt en vanlig lugn forever alone hemma kväll. Men sen blev det allt för tråkig så vi drog ut, träffade hennes killkompis en snabbis i centrum sen drog vi vidare till salem där vi mötte upp Erik, Martin och någon Simon. Men det vart bara jag, Seffi och Erik kvar, vi drog till unkan. Var några folk ute där. Träffade Frida blandannat. Jocke hade ringt mig tidigare och ville ses så Erik gjorde sällskap med mig och Seffi dit. Kvällen började bra men slutade i katastrof. Ett chillkrök som helt enkelt spårade ut och slutade med rivsår under ögat, blåmärken över hela kroppen, skrapsår på händerna, ena foten var helt blå medans den andra hade fått en spricka och en liten hjärnskakning. Så satt på akuten hela lördagen och sen kan ni ju förstå hur jag mått under helgen. Slutpratat om det, så mycket får ni veta om våran fredag men minne för livet, helt klart. Bra eller dåligt? Haha, kan säga att även om det var helt sjukt så har jag aldrig skrattat lika mycket åt någonting annat. Btw, om någon känner någon snubbe i Salem som blivit av med en vit dunjacka så hör av er, råkar nämligen ha en sån hemma efter fredagen ... Puss

01.03

Hejni. Varit i skolan hela dagen. Åkte hem till pappa med Seffi och drog och solade. Sen hämtade mamma och min moster upp mig, jag passade Tindra hela eftermiddagen sen har jag sovit. Kom på nu att pappa ringt och frågade mig en massa, men att jag sa va till typ allting. Måste ringa han imorgon och fråga vad han snackat om, haha. Ska sova strax annars, ska bara duscha osv. Puss

Brun tjej, eller?! :D


12.18

Är i skolan, har haft alla möjliga lektioner. Spelat in filmer på engelskan, haft idrott men jag var ju ändå inte med pågrund av sprickan i foten och sen tillsist musik. Har lunch nu. Sitter med Seffi och Olle. Ska strax prata lite med Aldin typ. Vet inte vad jag ska skriva, hörs senare. Blir solning efter plugget med Seffi, whoop whoop!

I med och motvind, Seferina Ravantti!


De senaste dagarna..

Vad har hänt sen sist? Allt möjligt kaos. Fredagen spårade ut totalt och slutade med akuten. Ska skriva mer om det i något annat inlägg men långt ifrån allt, privata saker förblir privata. Idag har jag annars varit i skolan hela dagen. Seffi kom till mig imorse och vi slingade våra hår. Nu blir det inget mer slingade, nu är jag riktigt blond. Nästan för blond enligt mig, omg! Aja, var i skolan hela dagen. Keff dag, hatar de flesta i skolan så äre. Efteråt drog jag, Seffi och Marta hem till mig ett tag, lämnade grejerna och böt om sen drog vi till Tumba. Marta drog och jag och Seffi fortsatte till Huddinge, vi blev sjukt hungriga så vi drog hem till mig och hämtade pengar sen blev det kebab, så jävla gott! 

Ikväll har det blivit skype med en viss person och det blev några tårar med. Vet inte alls vad jag känner just nu, vet bara att någonting fattas. That's it! Well, ska sova. Puss

LABBET MED MATTIAS NU!

Förresten, inte mitt fel om Björkhaga sprängs nu, kom ihåg det!!!

Jag vill inte älska dig men på något sätt känns det så rätt.



00.14

Tjenaaa. Hade elevråd idag på morgonen. Sen på engelskan så spelade vi teater typ, haha rätt kul faktiskt. Vi skulle typ fortsätta med det, tror jag? Aja, språkval. Gjorde absolut ingenting haha. Sen på lunchen satt jag bara och chillade med Johanna och Olle. På svenskan hände inget speciellt, pratade bort hela lektionen. Det kommer tydligen några som ska ställa massa frågor till oss imorgon på morgonen, sjukt kul! Synd bara att 8D och 8A inte får vara ihop, men det är lugnt. Börjat vänja mig vid det. Tråkigt som fan. Well, drog hem sen med mamma och hämta Tindra på dagis och sen tillbaka hem till henne. Sen hämtade pappa mig runt halv9 och nu är jag här, sover här imorgon med sen på lördag åker jag hem till mamma. Annars har jag väl suttit på skype med Aldin lite från och till idag med. Men mycket annat har det inte hänt, ska börja ta dagens klädsel iaf. Det kan jag lova er, imorgon börjar vi med det. Nu blir det duschen, puuuss

11.05

Det blev ingen mer uppdatering igår. Jag drog hem tidigare, mötte både David och Eric på bussen, sen när de hoppat av kom Jonas på. Åkte iallafall hem för att skypa med några från SVT, säger inget mer. Vi får se hur det blir och jag gillar inte att skryta så. Sen låg jag och skypade med Aldin och Robin ett tag, sen hem till mamma och somnade i soffan. Sov jättekonstigt resten av natten och en halvtimme innan jag skulle åka imorse gick jag upp och duschade, så ja. Jag ser rätt död ut. Är lite orolig för vissa grejer med, ska kolla upp de senare idag tror jag så ska dra tidigare från plugget. Privat! Well, hörs senare. Puss

Lala är i skolan..

Har precis varit med Mattias och visat lite hur datorerna funkar osv för Eklasserna. Blev Mattias som snackade bara eftersom jag inte fattar så speciellt mycket om datorn. Bara de grejerna jag bryr mig om, som mina bilder och internet! Hehe. Annars idag i skolan har det inte hänt något speciellt, jag drar vid halv3 för jag ska hem och fixa en grej. Måste sätta igång med spanskan nu, Johanna kommer döda mig annars, hon har redan damp på mig. PUSS

Friluvsdag i Lida


Jag och min fina vän Olle, kolla mina mjukisar, haha helt limegröna. ÄLSKAR DOM!

I vilket fall, varit på Lida hela dagen idag alla åttor och nior. Vi gick från Storvreten, men de där 6km tog upp till flera timmar. Okej, jag överdrev där men ärligt talat. Det var BLANK IS! Jag gick sist med Aldin och Andreas, haha Aldin gjorde första vurpan. Sen kom vi ikapp Olov så ramlade Olov, sen Andreas. Och sen jag bara amen tjejer har mycket bättre balans, det bara är så. BOM! Så bara låg jag där, ni anar inte hur mycket de garvade. Fast det hade jag iof också gjort. Väl framme så tog jag upp en filt och la mig i solen, fick sällskap av både Olle och Erik. Sen skulle alla grilla korv men jag frös förjävligt så låg i Mattes knä med filten istället. Sen kom Aldin och frågade om jag skulle med bussen, men sen tog vi ändå inte bussen för våra lärare krångla något förjävligt. Så jag, Aldin och Jojje gick tillsammans (vi hamnade sist igen) HAHA, men vi hade faktiskt skitkul. Aldin vart helt dygnsur, jag vet inte hur många jävla gånger jag ramlade och aa, galet. Efter halva vägen där två vägar möts som vi fick välja vilken vi skulle ta så stod Andreas och några andra killar där, dom bara vafan vi har väntat i 40min på er! Och dom gick ändå efter oss OCH den långa vägen, HAHAH! Aja, var ändå helt onödigt att vi gick, våra lärare är så oansvariga att de skiter i om vi kommer fram igen, ingen var där för att möta oss eller så orkade de väl inte vänta haha, men ändåå. Fan hade kunnat fått slippa alla mina jävla blåmärken!  Följde med dom till Tumba sen iallafall och tog bussen upp till pappa och solade sen drog jag ner och mötte mamma och Tindra och tog bussen hem med dom. Käkade och duscha, sen somna jag. Ni anar inte hur död jag är, världen huvudvärk med. Kuuuul.

Well, grattis till den som orkar läsa denna jävligt jobbiga text. Puss!

Bilder från idag







Igår



Hejdär. Igår hände inget speciellt. Skolan som vanligt. Jag och Seffi drog lite tidigare, vi orkade inte vara kvar hehe. Drog hem till pappa och stressade som fan eftersom jag trodde att jag skulle ta samma buss som mamma och Tindra men så hade dom redan dragigt men solade med Seffi i vilket fall. Brände hela jävla röven, kunde inte sitta på hela kvällen. Fml! Senare skjutsade pappa ut mig till mamma i vilket fall så sov här, gör det inatt och imorgon med troligen sen blir det pappsen. Kanske ska följa med han till fjällen också i helgen, ska bestämma mig imorgon hade jag tänkt. Grejen är att jag och Seffi hade lite andra planer så får se hur jag gör. Puss

GODNATT

Precis duschat, jag är verkligen helt slut. Ska sova nu en stund, orkar verkligen inte vara vaken. Drar min dag senare och gårdagen. Förvänta er flera bomb inlägg under ungefär samma tid ikväll, haha puss

Bilder från lunchen, alltid lika fina!


13.11

Tjenaaa.. Har haft alla vanliga tråkiga lektioner idag. Älskar mina nya solbillor, alla bara blingbling. Haha, så jag! I vilket fall, efter skolan blir det att sola osv sen ska jag dra mig mot mamma, blir däremot problem med bussen imorgon så vet inte om jag ska dit nu. Ska kolla upp det. Sitter just nu med Mattias som sitter och gör några videofilmer, resten av klassen kollar på film. Och vafan gör jag? Leker med datorn, hehe. Min lärare tror att jag hjälper Mattias. Smart tjej, orkar inte kolla film just nu. För sprallig. PUSS

Godnatt


Hallå, snart väntar sängen för mig. Har bestämt mig för att jag senast får sova 2, eller kanske halv 3.. Nej men ärligt har suttit på skype med en killkompis. Och innan det sov jag ju, så har iallafall fått runt 4 timmars sömn innan. Men måste packa lite grejer jag ska ha med mig imorgon, åker ju till mamma då. Sen kommer jag hit på Onsdag igen tror jag. Puss

Sista dagen på lovet..

Hejdär. Vaknade imorse runt 10.20 och min buss gick 10.50, så snabbt in i duschen och på med myskläder och dra dit. Åkte hem till pappa, kollade lite på tv med han sen fixade jag mig och mötte upp Seffi så drog vi till Skärholmen för en shoppingrunda. Fick med mig två par mjukisar, en topp, ett par jeansshorts, halsband, ringar, örhängen, brillor osv. Fyfan vilka snygga mjukisar Gina tricot har, avlider! Och var verkligen i desperat behov av ett par haha. Skulle egentligen träffat Martin och Erik sen men så blev det inte, somnade istället här hemma. Vaknade för inte så länge sen hehe.. Är fett förbannad eftersom min kamera inte vill ladda ut bilder, men imorgon drar jag till mami igen så då ska kameran med och då jävlar! Hah, kärlek till min dator där hemma. Puss

Facebook profilbild


Från och med idag.


00.33

Ligger i sängen. Har inte haft någon lust alls till bloggen idag. Har bara varit hemma på landet. Haft världens sämsta humör. Mamma blev dålig på kvällen och åkte in till sjukan men kom hem igen, allt visade bra så får väl hoppas på att det är det nu. Jag och Tindra drog till min morbror och hans tjej. Tindra sov kvar där eftersom hon redan somnat men jag drog hem till mamma sen. Aldin ringde mig och bad mig logga in på skype, jag bara aa kommer om en halvtimme och nu segar han istället, riktigt jobbig. I vilket fall, imorgon blir det shopping med Seffi sen ska vi åka runt och träffa lite folk så de blir bra. Puss

Mysdag.

ev

Ligger i sängen med älsklingen. Vi ska snart förflytta oss till mammas säng där hon och Tindra är för att kolla på skilda världar. Annars idag så blev de käk hos mormor, bara lite sådär familjemys. Imorgon blir jag nog här nästintill hela dagen sen sover jag hos pappa. Sen åker min kära syster till Barcelona igen på söndag, vill ocksååååå.

Ut i solen nudå!

Nu blir det promenad i solen med mamma och Tindris ute i solen. Mys på det!

I miss you, but that's my secret



Har tänkt mycket på senaste tiden. På dig. Du dyker oftare och oftare upp i mitt huvud. Varför vet jag inte. Jag vet bara att du har något speciellt. Något jag älskar. Jag har ofta tänkt på hur de vore om vi försökt en gång till men har lika snabbt slagigt undan tanken. För du svek mig, något fruktansvärt och det är något jag aldrig kommer komma ifrån, något som fortfarande ligger i mitt bakhuvud. Jag har inte lagt de bakom mig ännu, bara försökt förtränga det. Det är därför jag tvingat mig själv till att aldrig falla tillbaks igen, aldrig se dig som något mer än en vän, aldrig tänka tanken på oss igen, aldrig tänka tanken på att älska dig igen. Men det är nog det svåraste löftet jag haft att hålla.

AVICII



Fyfan vad jag ångrar nu att jag valde att inte gå.. Hade varit sjukt jävla kul eftersom nästintill alla ska dit. Haha, är grymt taggad för att bara få vara med vännerna, hög musik, massa blinkande lampor, åh galet. Well, skitsamma. Jag ska sitta hemma i TV soffan och döö, haha nej får se vad jag hittar på.

Kvar på landet.



Haallåå. Ändrade planer, blir kvar på landet en dag till nu sen imorgon sover jag hos pappa till måndag. Helt död, ska iaf ut i solen nu snart. Ska gosa lite med Benni tror jag, plutti häst. Det blir en lugn fredag, snart är det skola igen. Taggad? Neej. Det här lovet har varit sjukt lugnt konstigt nog, lite tråkigt till och med, segt osv haha. Puss

Your voice..

Har suttit och kollat igenom hur våran musikvideo kommer bli, godkänt osv. Det är jag som ska få göra hela musikvideon eftersom jag var så jävla sjuk när vi spela in låten, whoop whoop!

Skypebruden.



Hallå. Är hemma hos mamma nu, ligger och myser med Hugo för fullt. Drog upp till Tindras dagis och mötte henne vid 4, sen tog vi halv6 bussen hem hit. Var uppe hos mormor med några från släkten, blir så enormt trött på vissa av dom. I  vilket fall så har mamma och Tindra somnat. Själv ligger jag på skype med några. Sjukt läskigt när en av de pratar PRECIS som en gammal flirt, orkar inte, samma uttryck HELA tiden. Sjukt.

Nyduschad chey.





Precis kommit ut ur duschen. Ska sätta på mig kläder nu och sen möta mamma vid Tindras dagis, ta bussen hem med de. Tror jag blir kvar hos henne sen men vi får se. Funderar på om jag ska höra av mig till en viss person eller inte, tvek på det.. Men puss.

Hej kommer du ihåg mig? Vi var kompisar när du var singel..



Vet ni vad jag hatar? Både brudar och killar som inte låter sin pojk/flickvän ha kompisar av motsatta könet. Visst fine, jag är också svartsjuk men jag skulle aldrig sjunka så lågt att jag förbjöd min kille att ha tjejkompisar. Han är tillsammans med dig och är han en bra kille så skulle han aldrig va otrogen och vad är du själv för person som tror att din kille ska vara med sina tjejkompisar, inget förtroende alls? Förhållandet håller inte i längden, kärlek föder svartsjuka men svartsjukan dödar kärleken tillsist. Så hallå skärpning, väx upp. Han har valt att vara med dig, inte de. Du är flickvännen, de andra är tjejkompisarna. Detsamma gäller för killarna. That's it!

12.28



Jag vaknade precis. Drog aldrig gårdagen och så. Men jag var i vilket fall ute, drog kom hem vid 10tiden på morgonen och då vart de frukost sen slockna jag i soffan. Vaknade av att Aldin ringde mig. Sen gjorde jag inget speciellt under gårdagen. Hela natten blev det skype med lite olika människor. Drog även ut bäddsoffan så den blev ännu större så min syster sov med mig inatt, men tror det var första och sista, haha hon hatar den här skiten lika mycket som mig, så jävla hård! Aja, beroende på hur mycket jag ska bo här och så nu så blir det säng snart. Mamma kommer hem idag i vilket fall. Men nu ska jag dra och sola. Ni vet vad jag tycker om att vara blek, hoho. Puss

RSS 2.0